Autódaru

Autódaru kölcsönzés

Az ipari- és raktárépületek – melyek fém és beton szerkezetűek – vagy csarnokok építése során az elemek összeállítása fejtörést okozhat Önnek. De elegendő egy rendezvényre gondolni, ahol a színpad daruzására lehet szükség, az óriásplakátok, cégtáblákról nem is beszélve.

A nehezen mozgatható tárgyak és gépek mozgatásánál autódarura lesz szüksége. Egy üzemképes, jó állapotú autódaru, és egy magas szakmai tudással rendelkező gépkezelő megoldással szolgálhat „nehéz” helyzetében.

Mi az autódaru?

Jó, ha tudja:

Az autódaru fogalma érdekes, mert a laikus ember és a szakmabeli mást-mást ért alatta. Laikus ember számára autódaru általában minden olyan autó, melyre valamilyen daru van szerelve.

A laikus általában használja a kifejezést a platós autóra, melyre daru van szerelve (vagyis gólya darus autó), ez azonban nem autódaru.

Az igazi autódaru fogalma, általában nagyobb teljesítményű daru, melynek alváza egyedi, felépítménye daru. Ezek az autódaruk rakományt szállítani nem képesek, csak daruzásra alkalmasak. 

Autódaru kölcsönzés – Miért béreljen autódarut?

Nos akár az építkezésben, akár a szállításban is legyen elmélyülve, biztos lehet benne, hogy előbb vagy utóbb szembesülni fog a terhek emelésének és süllyesztésének, vagy azok vízszintes mozgatásának a szükségességével.

Valamint a legfőbb dilemmával: mégis mivel oldja meg? A nagyméretű elemek, a nehéz súlyok emelésére speciális gépre lesz szüksége, azonban ezek ára óriási kiadást jelenthet az Ön számára. Kisebb vállalkozás és cég birtokosaként egészen biztosan könnyebb megoldást keres. Különösen, ha időnként van csak szüksége az autódaru által elvégzett segítségre, és nem szeretné, ha porfogóként funkcionálna egy igazán értékes autódaru az cége udvarán.

Erre nyújt megoldást az autódaru kölcsönzés, mely jóval kevesebb kiadást jelenthet Önnek. Mozgatás és összeszerelés? Nem jelent gondot. Szállítmányok fel és lepakolása autódaruval. Villanyoszlopok, transzformátorok, telepítése vagy akár raktár és irodakonténerek daruzása is megoldható autódaruval.

Autódaru típusok:

  • Városi autódaru /city/
  • Országúti autódaru
  • Terepes autódaru
  • Speciális autódaru

Darus autóinkról bővebben a gépparkunk fülön olvashat.