FUVAROZÁS BUDAPESTEN

Fuvarozás Budapesten

Budapesten az egyre zsúfoltabb utakon és szűkösebb helyeken, a fuvarozási és daruzási feladatok megoldása komoly kihívást jelenthet. Erre nyújt a cégünk nagyszerű megoldást az önrakodós teherautókkal.

Budapesti fuvarok teljeskörű lebonyolítása:

A nehéz áruk fuvarozására a leghatékonyabb megoldást az önrakodós teherautók jelentik. Ezek a járművek egyszerre képesek elvégezni a szállítási és daruzási munkákat. Így a szűkös budapesti környezetben sokkal könnyeben használhatók, mintha egy külön teherautót és egy darut kéne a feladathoz bérelni.

Járműparkunkat a megrendelői igények alapján folyamatosan fejlesztjük, kifejezetten olyan teherautók is vannak, amelyeknek első és hátsó tengelyükön is kormányzottak, így a budapesti szűkösebb utcákban is képesek manőverezni, legyen szó a budai hegyekről vagy az V. kerület kis utcáiról.

Mozgékonyság mellett a teljesítményre is figyeltünk, így a 4 tonnás kisebb teherkocsiktól egészen a 14 tonnás fuvarozási kapacitásra képes 4 tengelyes teherautókig tart a paletta.

Amennyiben a feladatok elvégzéséhez szükséges budapesti közterületre területfoglalási engedély, cégünk abban is tudd segíteni Önnek. Hívjon bizalommal!