FUVAROZÁS ÁRAK

Fuvarozás versenyképes áron

Bútort, konténert, súlyos terméket, vagy gépet szeretne szállítani? Kizárólag rossz tapasztalata van a költöztetés, a bútorszállítás, a fuvaroztatás területén?

Előfordult Önnel, hogy a szállítandó termék, áru vagy értékes vagyontárgy sérült állapotban érkezett meg a célállomásra? Nem azt a szolgáltatást kapta, amit a pénzéért cserébe elvárt volna?

Nálunk a fuvarozás belföldi viszonylatban tapasztalt sofőrökkel és munkatársakkal valósul meg; ügyfélorientált bonyolítással, szakképzett ügyintézők munkája révén.

Bízza ránk a fuvarozás gondjait!

A fuvarozási árak a szállítmányozás piacán igen sokszínűek. És a fuvarozási árak sok esetben nem tükrözik az elvégzendő munka minőségét. A fuvarozási árak mögött nálunk átgondolt és pénztárcabarát költségszámítás áll.

Cégünknél a tapasztalat; a lojalitás; a korszerű gépjárműpark; az ügyfelek igényeinek a mindenkori szem előtt tartása és a rengeteg pozitív visszajelzés a garancia arra, hogy korrekt szállítmányozó partnere leszünk, ha minket választ. Ha költöztetni való irodája, nehéz gépe, árukészlete vagy akár lakása van, nálunk szállítmánya biztonságban lesz.

Belföldi fuvarozás megbízható partnerrel,
és korrekt fuvarozási árakkal.

  1. a fuvarozási árak korrektek
  2. árajánlatunk olcsósági árajánlat: hasznos tanácsokkal látjuk el az olcsóbb szállítás érdekében (nem a minőség és biztonság rovására)
  3. sok éves tapasztalattal a hátunk mögött megbízható munkát végzünk
  4. ügyfélorientált hozzáállás jellemzi munkánkat
  5. az elszállítandó árut, terméket szakszerűen szállítjuk (felrakás, fuvarozás, daruzás)
  6. tiszta és korszerű teherautók és gépek állnak rendelkezésünkre
  7. cégünk biztosítással is rendelkezik a szállítandó és emelendő árukra

A fuvarozási árak nem tartalmazzák az Áfá-t, illetve a behajtási engedélyeket. A behajtási engedély használatakor az adott autó egy órájának díja; pótkocsi vontatása esetén pedig az óradíj 50%-a kerül elszámolásra.

 

Pénztárcabarát fuvarozási árak „túlsúlyos”, vagy „túl méretes” fuvarozás esetén is! Nagy értékű árucikkek szállítása során sem kell aggódnia; szállítmánya biztonságban és időben célt ér!