Nehézgép szállítás

Daruzási szolgáltatásunk kiegészítő tevékenységeként indult, ami mára már külön szolgáltatássá, gépszállítási üzletággá fejlődött. Gépszállítás keretében vállalunk könnyű- és nehézgépszállítást is.

Vállaljuk esztergagépek, nyomdagépek, minden egyéb gépcsarnokban való áthelyezését, cseréjét elszállítását. Nehézgépszállítás kapcsán több éves tapasztalattal rendelkezünk, valamint gépszállítás kapcsán rendszeresen szállítjuk látványpékségek gépéit is.

Tehát bátran állítjuk gépéinek mozgatása számunkra nem nehézség. Kérje tanácsunkat, ha gépszállításra van szüksége!

Miért minket válasszon?

Mert a gépszállításhoz szükséges eszközök sajátjaink, ezáltal a munkákat a legideálisabban lehet megszervezni.

  • daruk
  • darusautók
  • rakodógépek
  • targonca
  • görgősorok
  • tapasztalt szakembergárda

Amikor a neheze még hátra van!

A kereskedelem, valamint az építkezés talán legismertebb és nélkülözhetetlen elemei az ipari gépek, melyek a tömegtermeléssel kéz a kézben járnak. Ilyenkor előkerülnek a targoncák, a munkagépek, a nehézgépek, azonban egyik helyről a másikra történő szállítása nem olyan egyszerű, mint elsőnek látszik. Ön is tapasztalta már?

Ráadásul Magyarországon a túlméretes szállítmányok, a nehézgépek elszállítása sok törvényi és jogszabályi előírást von maga után.

Ezért a nehézgépszállítás speciális tudást igényel. És kivitelezésekor megfelelő teherbírású gépjárművekre, valamint a rakományt rögzítő eszközökre és a nehézgépszállításban szerzett rutinra van szükség.

Csarnokon belül, műhelyben kell gépet mozgatni

A termelések és gyártósorok csak ritkán vannak a szabad levegőn. Legtöbbször egy zárható térben helyezik ez a szükséges gépeket. Az ilyen legtöbbször szűkös tereket jelent igazi kihívást a gépmozgatás világában. Hagyományos autódaruknak nincs hely, de cégünk rendelkezik a kifejezetten erre a feladatra kialakított City Autódarukkal. Kisebbek és fordulékonyabbak, így szűkös helyen is képesek nagy hatékonysággal dolgozni.

Önnek elegendő hátradőlni, mi megoldjuk a nehézgépszállítás szakszerű lebonyolítását!

Nehézgép Szállítás Budapesten