FUVAROZÁS

Fuvarozás

Fuvaroztatói körünk, magánszemélyektől a nagy vállalkozásokig tart!

Fuvarozói tevékenységem különlegessége:

3 az egyben + szolgáltatás

Egy autó 3 vagy több feladatot lát el: felrakás, fuvarozás, daruzás és egyéb igények

Járműveink a 1t- 24t-ig képesek közúti szállításra s mivel daruval szereltek így komplex szállítási daruzási feladat ellátására alkalmasak. Magas szintű fuvarozási igények kielégítésének záloga a folyamatosan bővülő járműparkunk.

Fuvarozási tevékenységünk palettája rendkívül sokirányú

iroda, raktár és vizesblokk konténerfuvarozás igény szerinti daruzással 3 az 1-ben + mindennemű építőanyag és építőipari fuvarozás raklapos áruk fuvarozása elektromos oszlopok 1-15 m –ig és berendezések trafóházak fuvarozás – daruzás állvány és zsaluanyagok kis és nehézgép fuvarozás reklámberendezések műemlék egyedi gyártású faházak és pavilonok fuvarozása speciális fuvarfeladatok megoldása

Hajószállító egyedi pótkocsival rendelkezünk.

Csere felépítményes /BDF/ fuvarozás konténerrel is.

Belföldi fuvarozás korszerű gépekkel, versenyképes áron!

Belföldi fuvarozás és szállítmányozás

Nehézgép és súlyos konténer, vagy netán egy trafóház szállítása okoz Önnek fejtörést? Vannak olyan helyzetek, amikor az elszállítandó áru, termék, építőanyag vagy bútor fuvarozása személygépkocsival lehetetlen küldetés. Nem csak a mérete, hanem elsősorban a súlya miatt.

Ilyen helyzetekben lép színre általában egy fuvarozással foglalkozó cég. A belföldi fuvarozás, illetve szállítmányozás területén megfelelő rutinnal, szakmai tudással és ismeretekkel rendelkező gárda segítségével időben és biztonságban célt érhet szállítmánya.

Miért érdemes minket választania?

Belföldi fuvarozás biztonságosan cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt

Több éves szakmai tapasztalat; folyamatosan bővülő gépjárműpark; és megfelelő tudással rendelkező, motivált szakemberekből álló csapat teszi lehetővé, hogy az Ön által szállítandó „csomag” a megfelelő időben és épségben megérkezzen.

A tapasztalat is azt a tényt támasztja alá, hogy a belföldi fuvarozás területén régóta működő cégek több gyakorlattal rendelkeznek. 1991 óta a szakmában eltöltött idő alatt szerzett tudásnak, és szituációk révén szerzett gyakorlatnak köszönhetően cégünk ma már a belföldi fuvarozás egyik „szakemberévé” vált.

Tizenkettő gépjármű segíti munkánkat, melyek közt van egy 24 tonnás nyerges szerelvény, cserefelépítményes teherautó és emelő hátfalas Mercedes Sprinter is. Speciális darus teherautók és egyéb gépek végzik a daruzási feladatok ellátását. Belföldi fuvarozás – szolgáltatásunkkal az Ön céljainak a megvalósítását szeretnénk elősegíteni.

Belföldi fuvarozás – közúton történő szállítás, nehéz áruk szállítása

A szállítmányozás, a belföldi fuvarozás piacán a precízség és a megbízható munkavégzés elsődleges alapkövetelmény. A szállítmány időben és épségben való megérkezése fontos szerepet játszik. Mi ennek megvalósítását tartjuk szem előtt.

Egyszerű, vagy bonyolult szállítmányról is legyen szó, fejlett technikai tudású gépjeink, darus gépjárműveink és szakmai tudással rendelkező személyzetünk megvalósítja azok időben történő és sérülésmentes szállítását. Járműveink, melyek 1t- 24t-ig közúti szállításra alkalmasak, daruval vannak felszerelve. Ezáltal komplex szállítási feladat ellátására alkalmasak.

Budapesti fuvarozás – városi szállítási feladatok

A fuvarozási feladatok ellátása városi körülmények között komoly kihívás lehet. Nagyon sok helyre korlátozottak a behajtási lehetőségek, a legtöbb helyre engedélyt kell kérni és meg kell birkózni a bürokrácia akadályival is. Csapatunk felkészült ezekre a kihívásokra is, sok éves tapasztalatunknak köszönhetően mindig megtaláljuk az ideális megoldást. Budapest fuvarozási lehetőségekről itt olvashat bővebben: itt

Budapest vagy Belföldi fuvarozás? Válassza a Konrád-Fuvart! Azért mert:

  • versenyképes árakkal rendelkezünk
  • cég lévén az előírások, jogszabályok miatt könnyebben ellenőrizhetőek vagyunk
  • pontos ügyintézés jellemzi munkánkat
  • határidők pontos betartása és az ügyfél pontos tájékoztatása nálunk kéz a kézben jár
  • megbízható és ellenőrizhető referenciákkal rendelkezünk a belföldi fuvarozás területén
  • gépjárműparkunk kiváló állapotú gépjárművekből áll
  • sok éves szakmai tapasztalat áll mögöttünk
  • képesek vagyunk komplex szállítási és daruzási feladatok ellátására
  • költséghatékony belföldi fuvarozást valósítunk meg

Ügyfeleink pozitív visszajelzése a garancia a belföldi fuvarozás területén végzett megbízható munkánkra!