Szállítás és Fuvarozás Budapesten : 2576560

Fuvarozás Árupakolás szűk és alacsony helyekre? Mi megoldjuk!

Budapesti fuvarozás szolgáltatásunkról bővebben

2020. április 16., csütörtök 13:17

Akár gigaprojectről van szó, akár például mélygarázsba rakodásról, egy dolog biztos: a megfelelő munkagép megtalálása a siker kulcsa. Éppen ezért tudjuk ajánlani óriás méretű KCR darunk mellett új szerzeményünket, a kicsi és mozgékony tológémes homlokrakodót!

Az árupakolás mindig kemény feladat. Extra kihívást jelent, ha alacsony helyekre kell nehéz dolgokat pakolni, ahová sem egy daru, sem egy nagyméretű villás rakodógép nem fér be.

Cégünk gyakran fut bele olyan megrendelésekbe, amikor mélygarázsba kell árukat mozgatni. A magasságkorlátozás miatt azonban ide nem férnek be nagy méretű gépeink. Ilyenkor kézenfekvő megoldások:

  • Kézzel vagy tolható kisgéppel bepakolunk. Ez azonban nem csak hosszadalmas, de igen fárasztó is. Ráadásul balesetveszélyes is: a garázs lejárója gyakran meredek, rosszabb időben akár csúszós is lehet
  • Görgőzéses technikát használunk: ez működőképes, de nem tökéletes. Az teher ugyanis viszonylag könnyen leeshet a görgőről. Ez nem csak balesetveszélyes, de a garázs felületét, is megsértheti, és az áruban is kár keletkezhet.

Legújabb kisgépünk, a „teleszkópos rakodógép” a legjobb megoldás!

  • Kisméretű és mobilis
  • Könnyen mozog a legtöbb mélygarázsban
  • Képes megmozgatni akár 1500 kilogrammnyi terhet is
  • Képes több métert maga elé nyúlni, így le tud pakolni a kocsiról – akár a plató másik oldaláról is!
Ha daruzás, szállítás vagy emelés a feladat, keressen minket, segítünk!
Megjelent: 652 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. április 16., csütörtök 13:22