Szállítás és Fuvarozás Budapesten : 2576560

Fuvarozás Mindennapjaink hőse: a gólyadaru

Budapesti fuvarozás szolgáltatásunkról bővebben

2020. február 04., kedd 12:06

A daruk világában mindenkit a daruvilág óriásai nyűgöznek le. A tudományos csatornákon bemutatott gigagépek valóban elképesztő dolgokra képesek. Mi most mégis a hétköznapok szorgos „kis” hangyáiról, a méltán népszerű gólyadarukról szeretnénk mondani néhány szót.

A gólyadaru sok project megoldására jelenti a legtökéletesebb megoldást. Biztosan találkozhatunk vele, ha a fuvarozás és emelés összetett feladatát kell teljesíteni.

  • Ha építkezésre kell kiszállítani a téglákat és a helyszínen leemelni...
  • gerendát fuvarozni és a helyére emelni...
  • hirdető táblákat állítani...
  • hulladékszigetek nagyméretű kukáit kiüríteni...

...akkor jöhet a gólyadaru!

A laikusok általában összekeverik a gólyadarut az autódaruval, pedig a két jármű között alapvető különbségek vannak. Ezek a különbségek pedig egyáltalán nem nevezhetők mellékesnek!

Az autódarunál az alváz, a motor és a jármű összes része direkt daruzási célból lett megtervezve és felépítve. Hasznossága abban rejlik, hogy saját erőből képes megközelíteni a helyszínt.  Mozgódarunak is nevezhetnénk: nem lesz szükség külön szállítóeszközre ahhoz, hogy a helyszínre fuvarozzuk!

A gólyadaru egy elsősorban szállításra tervezett teherautóra lett felszerelve. A daru szerkezete több ponton megtörhető és összecsukható. Így maga a daru a teherautón kisebb helyet foglal el. Ezért nemcsak emelni, de árut szállítani is képesek vagyunk a segítségével. Röviden összefoglalva: a terhet felemelni, a teherautóra pakolni, onnan leemelni és a helyére emelni – mindezt meg tudjuk oldani egyetlen jól kitalált szerkezettel!

Nálunk mind a két praktikus darutípus elérhető. Ha a szállítást, a fuvarozást vagy az emelést kell megoldani, keressen minket bizalommal! Megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb darut, és megbízható szakember-gárdánkkal elvégezzük a feladatokat!

Megjelent: 707 alkalommal