Raktárra van szüksége? A konténer jó megoldás lehet!

Cégünk a daruzási munkálatok mellett a fuvarozásban is hosszú évek óta meghatározó szerepet vállal. Nemcsak akkor érdemes hozzánk fordulni, ha autódaru kölcsönzésről van szó. Akkor is segítünk, ha szállítás és fuvarozás a feladat.

Mikor lehet szükséges raktár konténerre?

Építkezéseken

Szerszámokat, anyagokat, vagy akár kisebb méretű gépeket is biztonságosan és szakszerűén tud tárolni, ha konténert bérel vagy vásárol. Nem áznak szét és nem tűnnek el reggelre a dolgok, mert a konténerek szárazon tartják, és zárhatóak is. Ha nem szeretne éjszakára éjjeliőrt alkalmazni, ha nem bízik száz százalékban a riasztó-és kamerarendszerekben, érdemes mobil konténert rendelni az építkezés helyszínére.

Ha Ön kereskedő

Ha növekedő üzlete van, belefuthat abba a kihívásba, hogy a raktárkészlet akkora lesz, hogy nincs hol tárolni. Ebben az esetben természetesen lehet más üzlethelyiség után nézni, de ki szereti ott hagyni azt a helyszínt, ahol a vevők már megszokták? Ilyenkor jó megoldás a raktár konténer. Akár a hátsó udvarra is felállíthatja, így könnyen és gyorsan hozzáfér áruihoz, amit ráadásul biztonságban is tudhat a zárható konténerekben.

Ha szezonális tárolási gondjai vannak

Előfordulhat az is, hogy csak átmenetileg van szüksége tároló helyiségre. Ilyenkor jól jön a bérelt raktár konténer, amibe elzárhatja értékeit. Amikor pedig nincs szükség rá, egyszerűen elviteti a konténert.

Keressen minket, ha raktár konténer mellett dönt!

Érdemes minket hívni: szakszerűen, precízen a helyszínre szállítjuk, leemeljük, és a helyére is tesszük a konténert. Modern gépparkunk rendelkezik olyan darus autókkal, amikkel tökéletesen megoldjuk ezt a kihívást Ön helyett!

Ha szállítás, daruzás vagy fuvarozás a feladat, keressen minket, segítünk!