Szállítás és Fuvarozás Budapesten : 2576560

Fuvarozás Belföldi fuvarozás a „túlsúlyos” projektekre

Budapesti fuvarozás szolgáltatásunkról bővebben

2015. november 20., péntek 14:39

Egy személygépkocsi, vagy cége Transit-ja biztos számos élethelyzetben; nap, mint nap helytáll. Kisebb, nagyobb terhek elszállítását is megoldhatja velük. Azonban az igazán súlyos terhek szállásánál esélye sincs, hogy helytálljanak. Mi ilyenkor a megoldás?

Az igazán „lehetetlen küldetés” nem is igazán a mozivásznon kell életre, hanem akkor, amikor egy átlagos munkahéten tudatosul Önben, hogy azonnali megoldásra van szüksége egy nehézgép; a tonnás súlyokat nyomó berendezés, vagy a fuvarozandó termék elszállítása során.

Ez súlyos konténer, vagy netán egy trafóház szállítása esetében evidens, hogy nem csak a mérete, de annak súlya miatt kerülhet nehéz helyzetbe.

 

Mi ilyenkor a teendő?

Felesleges perceket fecsérelhet el azzal, hogy ismerősei teljes névsorát felhívja, hátha valakinek akad egy nagyobb „fenevada”, vagy néhány befogható erőskezű munkása. Elnapolhatja a projektet, és még napokig gondolkodhat a megoldáson, azonban ezzel sem anyagilag, sem az idejét tekintve nem jár jól.

Ha gyors és biztonságos megoldásra vágyik, akkor egy fuvarozással foglalkozó, speciális szállító eszközökkel, és ilyen feladatokra szakosodott gépparkkal rendelkező céget keres fel.

Akik a belföldi fuvarozás, illetve szállítmányozás területén megfelelő rutinnal, szakmai tudással rendelkeznek.  Így az időben, és biztonságban célt ért szállítmány garantálható.

 

Nem csúszik meg a projektekkel…

Szakmai segítséggel szállítmánya időben érkezik meg a célállomásra.

Nem kell sérült szállítmánnyal szégyenkeznie

A belföldi fuvarozás alapos szakmai ismeretet indokol, és a tapasztalat biztonságos megoldást nyújt cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Cégünk pedig képes komplex szállítási és daruzási feladatok ellátására.

 

Miért pont mi?

Több éves szakmai tapasztalat (1991 óta vagyunk jelen a piacon); folyamatosan bővülő gépjárműpark (tíz gépjármű segíti munkánkat; valamint speciális darus teherautók és egyéb gépek végzik a daruzási feladatok ellátását), valamint nem utolsósorban megfelelő tudással rendelkező szakemberekből álló csapat áll cégünk mögött.  A tapasztalat is azt a tényt támasztja alá, hogy a belföldi fuvarozás területén régóta működő cégek több gyakorlattal rendelkeznek.

Miért kockáztatná a szállítandó áru sérülését, és időben történő megérkezésének esélyét? Amikor a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módszert is választhatja?

Keressen minket még ma!

Megjelent: 1023 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. november 20., péntek 14:54