Gondoljon a „nehezére” is!

A tiszta víz magától értetődő a fogyasztók, így az Ön részére is. Mint ahogy a szennyvíz tisztítótelepekre való biztonságos eljutása is. Azonban minél több vezetékes vizet használunk fel, annál többe kerül a víz. Egy településen a szennyvíz elvezetésének és tisztításának költségei is horrorisztikusak lehetnek.

Önben is felötlik: esővizet kellene tárolni?

Már régóta érlelődik az elhatározás, hogy hasznosítsa az esővizet; különösen, amikor hetekig megállás nélkül zuhog? Esővíz általi költségmegtakarításban gondolkodik a háztartása számára?

Hisz a házi tisztítás végett a víznek a házon belül és körül is számos előnyét élvezheti: öntözésre, WC-öblítésre vagy mosásra használhatja. Esővízgyűjtő rendszerek használata öntözésre és háztartási hasznosításra egyaránt gazdaságos.

Nem eszik olyan forrón…

Az esővíz tárolásához, a napi használathoz szükséges esővízmennyiség összegyűjtéséhez, de a szennyvízgyűjtéshez is tartályokra, ciszternákra lesz szüksége. És azok szállítására is gondolnia kell. A tartály elhelyezésének számos előírása van. És nem olyan egyszerű egy tartály emelése és behelyezése, mint azt gondolná.

Tartályok daruzása kellő gyakorlattal

Darus autóink a felrakástól a fuvarozásig valamint a lerakásig több munkafázisban dolgoznak. Gólyadarus autóinkkal és toronydaruinkkal biztosítjuk a tartályok szállítását, daruzását.

Esővíztartályok telepítését tervezi, esetleg szállítására van szüksége? Ha gazdasági okokból központi csatornára nem futja (központi szennyvíz-tisztító rendszerre történő rákötésre sem), ezért szennyvíztartályok beszerelését tervezi; gondoljon a tartályok szállíttatására illetve rendszeres cseréjére is!