Átvételi pontra van szüksége áruszállításhoz? Mi segítünk!

Mint daruzással és szállítással foglalkozó cég elmondhatjuk, hogy sok mindent láttunk már. A fent említett feladat megoldásához tökéletes megoldásként szolgál, hogy telephelyünk áru fuvarozása esetén átvételi pontként is szolgál. Mért érdemes megkeresi minket, ha messziről rendel nagy tömegű vagy méretű árut?

Azonnal foglalkozunk a beérkező kamionnal

Ha külföldről történik a szállítás, a nagy távolságok miatt sokszor nem kiszámítható a kamion érkezése, hiszen a közlekedési, időjárási és egyéb viszonyok ezt nagyban befolyásolják. Az is előfordulhat, hogy az építkezés kerül csúszásba előre nem látható események miatt. Ha az áru szállítása túl korán történik meg, a kamionnak akár napokat kell állnia a parkolóban. Ilyenkor bizony nemzetközi árakon a várakozást igen drágán számlázza a fuvarozó cég a megrendelőnek.

Daruzási és szállítási áraink nincsenek elszállva!

Éppen ilyen esetben tudjuk ajánlani, hogy telephelyünkön lepakoljuk a megérkezett árut. Nálunk a tárolásra is lehetőség van, sőt! Mivel modern gépparkunk rendelkezik több daruval és targoncával, illetve önrakodós teherautókkal is, így nemcsak a le-és felpakolást, de a fuvarozást is vállaljuk a belföldi szakaszra – jóval jutányosabb áron, mintha a nemzetközi fuvarozónak kellene az állásdíjat fizetnie.  

A várakozás ideje alatt tulajdona biztonságban van!

Ha a szállító kamion egy parkolóban kénytelen várakozni, sok veszélynek lehet kitéve a megrendelt áru: nemcsak az időjárási viszontagságokra kell itt gondolni! Gyakran hallunk olyan történeteket, amikor az értékek egy részének éjszaka lába kel vagy érthetetlen okokból megrongálódik. Nálunk azonban ez nem fordulhat elő: telephelyünkön a tárolás zárt helyen történik, és a biztonságról kamerák, kutyák gondoskodnak.

Telephelyünk jól megközelíthető

Nem nehéz hozzánk eljutni, mert nem vagyunk a periférián! Közvetlenül az M0-ás mellett találhat meg minket, mindössze hat kilométerre az M3-M0-ás csomóponttól. 

Ha tehát árutároláshoz, szállításhoz, daruzáshoz keres segítséget, keressen minket bizalommal!