Beton terelőelemekre van sürgősen szüksége?

Beton terelőelem: tökéletes segítség az útmenti munkálatok esetén

A terelőelemek egyik típusa az Uni-Road. Akár sztárdaépítésről, akár útjavításról van szó, az út melletti vagy úton történő munkálatok fennakadást tudnak okozni a közlekedésben. Emellett balesetveszélyes helyzetek is könnyen kialakulnak: mind a sofőrök, mind a munkások könnyen megsérülhetnek, ha a munkálatok nem körültekintően folynak. Éppen emiatt szokták ilyen helyzetekben kihasználni a beton terelőelemekben rejlő lehetőségeket.

A Uni-Road és Uni-City beton terelőelemek nemcsak megvásárolhatóak, de akár bérbe is vehetőek.

Cégünk pedig mind a szállítás, mind a daruzás feladatát megoldja.

Néhány fontos tény, amit el tudunk mondani erről a beton terelőelemről:

  • Telepítése olcsó, és nem igényel sem építési, sem földmunkálatokat. A munkálatok végeztével éppen ezért egyszerűen és gyorsan eltávolíthatóak. Később pedig újra fel lehet őket használni!
  • Anyaga nagy szilárdságú só-és fagyálló beton. Mind az időjárási, mind a speciális építkezési megterhelésnek tökéletesen ellenáll.
  • Színe szürke, így a környezettől nem üt el nagy mértékben. Természetesen, amennyiben az a cél, prospektusunkból speciális kinézetű verziója is választható, mint amilyen például a beton virágtartó.
  • Az extrém hatásoknak is ellenáll, így tökéletes megoldást jelentenek autópályák vagy nagy forgalmú utak üzemeltetői számára is.
  • Erős stabilitást nyújt, mert lánc-szerűen kapcsolódnak egymáshoz az egyes elemek. Az ehhez szükséges kötőelemeket szintén biztosítjuk.
  • Hézagosan is elhelyezhetők az elemek. Ez praktikus megoldás például egy parkoló lezárásakor, hiszen így akár fele annyi elem is elég a munkálatokhoz.
  • Íves kialakítása van: segít abban, ha mégis ráfut a gépkocsi, kerekeit sérülés nélkül tereli vissza az útra.
  • Kombinálható kapuval korláttal vagy közlekedési táblákkal, így még nagyobb biztonságot nyújtva dolgozóknak és közlekedőknek egyaránt!
  • Tárolásuk kis helyen is megoldható mivel egymásra helyezve több szint magasságig is halmozhatók.

Cégünk daruzással és szállítással is foglalkozik. Több évtizedes tapasztalatunk a biztosíték professzinálitásunkra. Így akár ezer folyómétert telepítünk Önnek egy nap alatt. Keressen minket bizalommal!