Azoknak, akiknek az építkezés felér egy rémálommal

Projektről projektre nehézségekbe ütközik, ha komolyabb „teherrel” szembesül a munkája során? Több eshetőséget is végiggondolt már, és már egy ideje vacillál, mivel oldja meg a folyton visszatérő problémát? Költségkímélő megoldást jelent Önnek, és a fejvakarástól is megkíméli az autódaru kölcsönzése.

Miért gondolkozzon autódaru kölcsönzésben?

Az építkezések során a terhek emelése, süllyesztése, vízszintes mozgatása egy autódaruval könnyedén megoldható. Ráadásul az autódaru kölcsönzéssel elkerülheti az autódaru fenntartásnak kiadásait; felesleges helyfoglalóként sem fog funkcionálni, és nem kell egyszerre nagy összeget kiadnia egy olyan gépért, melynek ára a ritkább használat során rövidtávon biztos nem fog megtérülni.

Miért nem érdemes új autódarut vásárolni?

Míg egy teherautó számos funkciót betölthet az Ön cégénél, és vásárlása esetén megfelelően ki is tudja használni, egy autódaru esetében ez az eshetőség nem áll fent. Mivel az autódaru egy nagyobb teljesítményű daru, mely egyedi alvázzal rendelkezik, viszont szállítmányozásra ne alkalmas „jármű”. Így egyéb teendők elvégzésére egészen biztosan nem fogja tudni befogni. Az autódaruk rakományt szállítani nem képesek, csak daruzásra alkalmasak. Megéri tehát horrorisztikus összegért újat vásárolni?

Eszébe sincs újat vásárolni, inkább használtan venne egy autódarut?

Tudja, hogy még egy használt autódaru is több százmillió forintba kerülhet? Külföldről vásárolva, annak szállítását is el kell intéztetni, a benne lévő kilométerek száma, az elvégzett munka ráadásul Damoklész kardjaként lebeg Ön felett majd: mi lesz, ha elromlik, vagy esetleg valamit cserélni kell benne?

A legkevesebb stresszel, utánajárással és költséggel rendelkező megoldás az Ön számára az autódaru kölcsönzés. Mely ott és akkor oldja meg Önnek a problémát és feladatot, amikor arra szükség van. Azonban plusz kiadásokat nem okoz majd Önnek.

Béreljen autódarut, oldja meg a nehéz elemek emelését könnyedén és spóroljon a vállalkozása számára! Fektesse be azt a pénzt inkább másba!