Nehézgépszállítás – Ön hogy oldja meg?

Úgy targonca érkezett? A raktárban már be is állhatna a munkavégzésbe, csak a helyére kellene állítani. Azonban nincs mivel levetetni azt?

Új nyomdagép beüzemelését tervezi, de a vásárlást követően a neheze még hátravan? Valahogy el is kellene jutatnia Önökhöz?

Gépáthelyezés időre? Már meglévő gyártósorok precíz áthelyezésére van szüksége? De az időhiány már most sürgeti, és a termelésben részt vevő berendezéseknek már tegnap üzemelniük kellett volna?

Ismerős szituációk? Ön is hasonlókkal küzd?

A kivitelezés megszervezésében sajnos számos apró tényező szabhat gátat, de ezek súlyosabb gondot okozhatnak, mint elsőként gondolná. Egy telephelyváltozás, a gépek cseréje, a munkagépek szervizelése a szakszerűtlen nehézgépszállítás során termeléskiesést, pénzbeli veszteségeket, és akár megrendelésektől való elesést vonhat maga után.

Mi szükséges a szakszerű nehézgépszállításhoz?

A munkagépek mozgatása és szállítása körültekintő munkát igényel. A megfelelő szállítóeszköz megtalálása, az útvonaltervezés, a szakképzett munkatársak és a gépek egyedi sajátosságai alapján felmért megfelelő bánásmód is hozzájárul ahhoz, hogy időben és sérülésmentesen valósuljon meg egy nehézgép egyik helyről a másik helyre történő szállítása.

Elbukhatja, ha nem megfelelő szakembert választ a nehézgépszállításra

Amennyiben a nehézgépszállítás kivitelezésére nem a megfelelő partnert választja, számos negatív következménnyel számolhat:

  • Áll a munka

A nehézgépek, munkagépek, ipari termeléshez szükséges gépek időben történő megérkezése nem garantált, így akár az építkezés, a termelés napokig állhat. De már egy fél nap kiesés is súlyos veszteséget jelent Önnek.

  •  Plusz kiadásokkal számolhat

A szakszerűtlen kivitelezéssel veszélyezteti a nehézgépek épségét, melyek nem kis összegekbe kerülnek Önnek. Új vásárlása, de akár a sérült gép javítatása is plusz költséget jelent.

  • Oda az imázs

A munkából való kiesés csúszást fog Önnél eredményezni, az elvégezett munkálatokat nem fogja tudni időben kivitelezni. Így nem garantált, hogy legközelebb is Önt fogják megbízni a kivitelezéssel.

Gondoljon csak bele! Már egy BobCat munkából való kiesése is bosszús perceket okozhat Önnek.

A BobCat eredményes és hatékony működése csak megfelelő és időnként kivitelezett karbantartási és javítási munkálatokkal elérhető. A szervizeléshez másik helyszínre kell szállítani. A munka befejeztével a telephelyre való eljutása is körülményes volna szállítás nélkül.

Kissé megnehezítené az Ön dolgát, ha a javítási helyszínre, a telephelyre, vagy egy másik munkaterületre a Hungária körúton haladna végig a maga minimális tempójával.

A közlekedési nehézségei miatt a BobCat szállítása nélkülözhetetlen. Azonban ahhoz, hogy minél hamarabb visszaállhasson a munkafolyamatokba, gyors és szakszerű, biztonságos szállítására van szükség. Ez pedig csak hozzáértő csapat segítségével valósulhat meg.

Így is sok a stressz az életében? Ne kockáztassa meg a még több fejfájást! Szakszerű nehézgépszállítás során Ön megtapasztalhatja, hogy senki sem fog kapkodni, nem lesz ideges.

Hanem kellő hozzáértéssel, gyakorlattal, időben fog megtörténni a nehézgépek emelése, szállítása (megfelelő teherbírású gépjárművekkel), és időben történő megérkezése is garantált. A nehézgépszállítás bonyolult tevékenység, nem érdemes ezen „spórolni”.