Szállítás és Fuvarozás Budapesten : 2576560

Fuvarozás Emelés és szállítás a darusautókkal, egy csapásra!

Budapesti fuvarozás szolgáltatásunkról bővebben

2015. október 22., csütörtök 10:04

A daruk a terhek emelését és kisebb távolságra történő szállítását oldják meg. De mi a helyzet, ha nem csak a daruzási feladatokat szeretné kipipálni, de arra is szüksége van, hogy a daruzandó árut nagyobb távolságra is eljuttassa? Erre találták ki a darusautókat. Akár 10 tonnás teher emelését és szállítását is megoldja 2 in 1-ben a SCANIA 8x4 darusautó, mely gépparkunk részét képezi.

Építési kivitelezőként számos helyzetben szembesülhet azzal a problémával, hogy az építőanyagok rakodását valamint annak az építkezés területére történő elszállítását gyorsan kell megoldania.

De raklapos áruk rakodása, vagy tartályok egyik helyről a másikra történő szállításnál is szüksége lehet a gyors megoldásra. És arra, hogy a súlyok emelését és szállítását is egyszerűen és macera nélkül oldja meg.

Számos szituációban hasznát vesszük a 2 in 1 típusú termékeknek, szolgáltatásoknak, gépeknek.

Így van ez a szállításnál is!

 

Bízza a darus autókra!

Akár 10 tonnás teher emelése és szállítása egyben? Egy darus autó nem csak a daruzási feladatok ellátására lehet képes, de a szállítást is gond nélkül megoldhatja.

Ilyen, a gépparkunk kínálatában megtalálható SCANIA 8x4 tehergépkocsi, darus autó is.

A darus autón található daru valamint az autó is nagy súly „elbírására” képes. A darus autó raksúlyának köszönhetően megoldja a daruzási munkálatokat a helyszínen, majd a daruzott áru, raklapos áru, berendezés, eszköz, építőanyag egyik helyről a másik helyre történő szállítását is véghezviszi. A daru 10,5m-re is képes kinyúlni, valamint a maximális terhelés maga mellett 10 tonna is lehet.

[block background="#C20226" color="#fff" padding="15px" border="0" type=""]

Bízza a darus autókra a daruzandó és szállítandó eszközöket, árukat. Két feladat, egy csapásra! 

[/block]

Megjelent: 1199 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 22., csütörtök 10:42