Építőipari vállalkozása van? Mi szállítjuk Önnek az irodakonténert!

A konténerszállítás cégünk egyik leggyakrabban igényelt szolgáltatása. Az irodakonténerek az elmúlt évtizedekben egyre népszerűbbé váltak, aminek számos oka van. A mobilkonténernek ez a típusa ugyanis az iroda minden funkcióját teljesen betölti, és a bérlés, telepítés, szállítás ára is hamar kifizetődik. Emellett a kulcsszó ebben az esetben a mobilitás: tökéletes irodával tárgyalóhelységgel, pihenő részleggel szerelhetjük fel a munkaterületet.

Mi is az az irodakonténer?

Az irodakonténer tulajdonképpen szállítható és szabadon telepíthető irodaegység. Különféle irodai feladatok lebonyolításának helyszíne. Rugalmas megoldást jelentenek akkor, ha az irodai igényei változóak vagy ideiglenesek. Nem életlen, hogy leggyakrabban építkezésekre rendelik meg az irodakonténer szállítását.

Mivel minden építkezés meghatározott ideig tart, ezért logikus egy könnyen telepíthető irodakonténer igénybevétele. Rengeteg mindenre használható egy építkezésen!

Projektirányítás és menedzsment

Az irodakonténerek az építésvezetők és a menedzsment számára tökéletes irányítási központot jelentenek. Itt történik a projekttervezés, a dokumentumok kezelése, a munkaerő és az anyagok koordinációja, a munkaidő nyilvántartása és az építési határidők követése.

Tervezés és műszaki dokumentáció

Egy jól elhelyezett és felszerelt irodakonténer tökéletes helyszínként szolgál az építési tervek készítéséhez, az ehhez szükséges megbeszélésekhez, a műszaki szakértők munkájához.

Pénzügy és adminisztráció

Minél nagyobb volumenű egy építkezés, annál nagyobb mértékű adminisztrációs feladat keletkezik. A nagy lakóparkok építésének korában minderre tökéletesen alkalmas egy irodakonténer – az építkezési költségvetés követése, a számlázás, a munkaerő- és anyagbeszerzés adminisztrációjának optimális helyszíne.

Munkavédelem

Az építkezéseken a munkavédelem központi szerepet játszik. Az építkezés kiemelten veszélyes munkaterület, így rengeteg adminisztrációval jár a jogszabályokban előírtak pontos teljesítése. A szabályok betartását és az esetlegesen előforduló balesetek dokumentálását is praktikusan itt lehet elvégezni.

Számítógépes rendszerek és kommunikáció

A számítógépek, laptopok, telefonok és egyéb kommunikációs eszközök tárolásának és használatának is helye lehet egy jó helyre telepített irodakonténer. A különféle helyszínek közötti kommunikáció jól megoldható itt. A gépek tárolására is megfelelő hely, hiszen zárható és riasztóval is felszerelhető irodákról beszélünk.

Raktározás és anyagkezelés

Az irodakonténer akár szerszámok, anyagok elzárására is alkalmas, bár ahhoz nagyobb projektek esetén már külön raktárkonténert szoktak bérelni. Kisebb építkezések esetén viszont ezekre a feladatokra is tökéletes lehet.

Étkező és pihenő

Az irodakonténer tökéletesen megfelel minden pihenő funkciónak is. Akár konyhai részleg is kialakítható benne, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel, vízmelegítővel, asztalokkal, székekkel. Így nem csak a menedzsment, de akár a munkások pihenőidejére is alkalmasak.

Irodakonténer szállítása: kérje a profiktól!

Az irodakonténernek, mint bármilyen konténernek a fuvarozása speciális gépeket és szaktudást igényel. Gépparkunkban mind kisebb, mind nagyobb méretű konténerekhez találunk megfelelő szállítóeszközt. Ezekkel a gépjárművekkel és szakképzett csapatunkkal nem csak a szállítás, de a telepítés folyamatában is rendelkezésükre állunk. Keressenek minket bizalommal!