Teherfuvarozás: árak egyedileg

A teherfuvarozás az áruk vagy termékek szállítását jelenti egyik helyről a másikra. A teherfuvarozás árak és megoldások tekintetében azonban nagyon nagy különbségek lehetnek a szállítmányozási piacon. Cégünk speciális teherautói és darus autói segítségével optimális áron képes lebonyolítani belföldön a teherfuvarozás és a daruzás teljes folyamatát.

Cégünk különlegességét a három az egyben szolgáltatásunk jelenti. Egyetlen gépjárművünk ugyanis három különféle feladat ellátására is képes: segítségével megoldjuk a teher teherautóra történő daruzását, helyszínre szállítását, majd az ott történő lepakolását is. Emellett még rengeteg speciális igényre is figyelni tudunk, amiket a mindennapokban sikeresen meg szoktunk oldani. A teherfuvarozás árakat tehát mindig egyedileg, az Ön szempontjai szerint, árajánlat formájában alakítjuk ki.

Hogyan oldjuk meg a teherfuvarozás feladatát?

Teherfuvarozás esetén leggyakrabban darus teherautóinkat vetjük be, amelyek az említett három az egyben szolgáltatásunkat a legoptimálisabban teljesítik. Ezek a speciális teherautók beépített daruval rendelkeznek, így alkalmasak különféle emelési és szállítási feladatokra. A teherfuvarozás darus teherautóval különböző típusú feladatokat foglalhat magában.

Nagy terhek emelése és szállítása

Az darus teherautók kiválóan alkalmasak nagy és nehezen kezelhető terhek emelésére és szállítására. Az építőiparban például építkezéseken használhatók, ahol nehéz betonblokkokat, acélgerendákat vagy más építőelemeket kell mozgatni.

Daruzási munkálatok

Az autódaruk széles körben bevethetőek daruzási munkálatok esetén. Ez magában foglalhatja az anyagok emelését és telepítését, illetve a különböző gépek vagy szerkezetek daruzását is.

Építkezési munkálatok

Az építkezéseken az darus teherautók elengedhetetlenek lehetnek a nehéz terhek mozgatásához és emeléséhez. A magas épületek építése során például acélgerendák vagy más szerkezetek szállítására és daruzására használhatók.

Állványozási munkálatok

A darus autókat használhatják épületek állványozási munkálatainál, ahol a nehéz szerkezeteket pontosan kell elhelyezni.

Veszélyes anyagok szállítása 

A darus autók speciális esetekben alkalmasak lehetnek veszélyes anyagok, például vegyianyagok vagy más speciális terhek szállítására is, ha megfelelően felszerelték és engedélyezték erre a célra.

Mentési munkálatok

A darus autókat alkalmazhatják vészhelyzetekben vagy mentési munkálatok során is. Balesetek helyszínén sérült járművek emelésére, vagy egyéb veszélyes helyzetek kezelésére is be szokták vetni.

Fontos megjegyezni, hogy az autódaruk üzemeltetése speciális engedélyeket és kiképzést igényelhet, és a munkavégzés során minden biztonsági előírást be kell tartani. Cégünk minden szükséges engedéllyel és felszereltséggel rendelkezik a darus teherautók biztonságos működtetéséhez.