Szállítás és Fuvarozás Budapesten : 2576560

Fuvarozás Irodakonténer fuvarozás a gondja?

Budapesti fuvarozás szolgáltatásunkról bővebben

2018. december 11., kedd 09:33

Manapság azt látjuk, hogy egyre népszerűbbek az irodakonténerek Magyarországon is. Ez bizony nem véletlen. Irodát bérelni ugyanis egyáltalán nem olcsó mulatság. Emellett nem könnyű olyan helyiséget találni, ami ideális helyszínen található a vállalkozás számára. Még jobban bonyolítja a helyzetet, ha cégünk telephelyén lenne szükség egy jó kialakítású irodahelyiségre, de a telep fekvése, elhelyezkedése miatt nincs lehetőség azt épületben kialakítani.

Például azért, mert nincs is ott épület.

Ilyen helyzet állhat elő akkor is, ha nagyméretű építkezésről van szó.

Egy modern társasház felépítése olyan logisztikai és pénzügyi feladatokkal is jár, ami nem megoldható akkor, ha nincs a helyszínen egy jól felszerelt iroda. Ahol mindenki megkapja a napi eligazítást, ahol megtörténhet az elszámolás, ahol mindenki felveheti a fizetését, és sorolhatnánk még a teendőket.

Ebben az esetben is tökéletes megoldást jelent egy jól felszerelt irodakonténer.

A konténer praktikus, mert

  • Bárhová felállítható, csak legyen számára elég hely
  • Telepítése gyors és egyszerű
  • Rugalmasan alakítható, és szükség szerint a későbbiekben egyszerűen bővíthető

A Konrád Daru a klasszikus daruzási munkálatok mellett a fuvarozásban is évek óta jelen van a piacon. Autódaru kölcsönzésen kívül ezért érdemes akkor is hozzánk fordulni, ha szállításról és fuvarozásról van szó.

Modern gépparkunk több olyan darus autóval rendelkezik, amelyik tökéletesen megfelel a feladatra! Egyszerűen és gyorsan megoldjuk Önnek, hogy a helyszínre kerüljön új irodája.

A daru segítségével az autóra emeljük, és tökéletesen biztonságosan a helyszínre is szállítjuk a konténert. Ott a maximális biztonsági előírásokat betartva a helyére is tesszük daruval a konténert. Minderre sokéves tapasztalatunk, referenciáink és professzionális munkatársi gárdánk a garancia!

Ha daruzás, szállítás vagy fuvarozás a feladat, keressen minket, segítünk!

Megjelent: 829 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. december 11., kedd 09:39