Telephelyköltözés? Kerülje el a nehézgépszállítással járó kockázatokat!

Gyár vagy gyártósor áttelepítése esetében Önnek jóval nagyobb gonddal kell szembenéznie, mint ami egyeseknek a számítógépek, a bútorok, a gyakorta locsolt növények költöztetését jelenti.

Nem csak egy széket vagy bútorsort kell odébb vinni.
De ipari termeléssel foglalkozó cégként komplett gyárat, gyártósort kell átköltöztetni.

Jogos az aggodalma, az izgalma és a gondterheltsége.

Hiszen nagyon drága, több millió forintos gépekről van szó. Sérülésük nem csak milliós károkat okozhat Önnek, de ennél sokkal rosszabbat is: hosszútávra tarthatja inaktivitásban a termelést.

Ezzel jóval több kárt okozva Önnek: eleshet a rendelésektől és akár az ügyfelektől is. Mivel ezzel őket is megkárosítja.

A kockázatokat azonban könnyebben elkerülheti, mint gondolná.

Ha nehézgépszállításban jártas céggel oldja meg a gyártósor áttelepítését

Bizonyos gépek kialakítása, alakja, mérete és tömege lehetetlenné teszi a szokványos szállítási módokat. Ide nem elégséges a tehergépkocsi, egy jól megtermett és erős alkarú költöztető brigád.

Itt többre van szükség.

A nehézgépek mozgatása direkt erre tervezett, erre specializálódott eszközökkel lehetséges csak kivitelezni. Mindezt pedig csak erre szakosodott vállalkozással lehetséges.

De melyiket válassza a sok nehézgépszállító közül?

A munkagépek, gyártósorok mozgatása és szállítása körültekintő és komplexitással bíró munkát igényel. Elsődleges a megfelelő szállítóeszköz megtalálása, a megfelelő útvonaltervezés, a szakképzett munkatársak megléte, és a nyilvánvaló szakértelmen túl némi kreativitást és figyelmet is igényel.

A nehezen megközelíthető helyeken történő gépelhelyezés pontos méréssel és megfontolt döntéssel jár együtt.

Mi így oldjuk meg Önnek a nehézgépszállítás gondját>>>

A speciális kezelési, szállítási módot igénylő gyártósor-áthelyezés  megfelelő erőforrás bevonásával oldható meg úgy, hogy Önnek a telephelyköltözés ne járjon pénzügyi vagy presztízsveszteséggel.

Kérjen ajánlatot tőlünk, hogy végre nyugodt legyen a telephelyköltözés ügyét illetően!