Raktár konténer szállítás a nehézszerkezetű konténerek szállítására

Biztonságos, de egyben egészen különböző helyszíneken felállítható raktározási lehetőséget keres?  Tökéletes megoldás lehet a raktár konténer vásárlása vagy bérlése.

Hiszen „mobilis” raktárt kínál, és biztonságos raktározást jelent. Némelyikük szigetelhető akár belülről, kívülről is. Erősített, strapabíró padlózattal raktárként de portafülkeként is funkcionálhat telephelyén.

Elölről de akár oldalról is targoncázhatóak. A kiépített világítás, a normál vagy ipari konnektorok pedig adottak.

Ha könnyűszerkezetű raktárkonténert vásárolt, vagy már birtokol; szállításuk egyszerű lehet. Azonban, ha hagyományos raktárkonténerei vannak, a szállításukat és emelésüket minden esetben meg kell oldani.

A nehézszerkezetű raktárkonténerek egy másik helyszínre történő áthelyezése fejtörést okozhat Önnek.

Hagyományosabb acél raktárkonténerek esetében a szállítás és az emelés külön feladatot kíván meg. Kivitelezésük azonban csakis szakszerű módon valósulhat meg, hiszen egy kisebb hiba is nagyobb kárt tehet  a konténerben.

 

Mivel szállítsa és mozgassa a raktárkonténert?

Mivel akár 4500 kg-ot is nyomhatnak, kizárólag daruval mozgathatóak. De hogyan fognak a helyszínre jutni?

A két feladat egy ízben történő megoldását végzi el a gólyadarus autó. Platói úgy vannak kialakítva, hogy alkalmasak 20-40 lábas konténerek szállítására is. A gólyadarus autó a raktár konténer szállítás és emelés komplex kivitelezésére alkalmas.

Az autóra szerelt daruval az emelés majd a szállítás is könnyen megoldható. Ismerje meg gólyadarus autóinkat Géppark aloldalunkon!