Vitathatatlan tények és előnyök a szolgáltatásunkról

Építési kivitelezőként elmondhatja, hogy a mindennapi teendők listája igen hosszú; és egyre csak hosszabb lesz. És számos olyan „döntés” valahogy nem tud megszületni, melynek már éppen ideje lenne. Napról-napról közeledik az az időpont, amikor nem tudja tovább halogatni a döntést: meg kell oldani a szállítást!

Nehézgépek, konténerek, nagyobb súllyal rendelkező termékek, építőanyagok, bonyolult eszközök és pavilonok, állványok vagy zsaluanyagok – mindegyiket közös nevezőre hozva elmondhatjuk: szállításuk speciális eszközöket, tudást és szállítási módot igényel.

Sok múlik a sikeres szállításon és fuvarozáson, hisz nem csak a projektek sikerét veszélyezteti egy nem túl szerencsésen kivitelezett szállítási mód; de a szállítandó anyagban és termékben is kárt okozhat. Közvetlen és közvetett negatív hatásai miatt pedig azt teszi, amit ilyenkor szokás: halogatja a döntést és az utolsó pillanatban kapkod.

A fuvarozás örökzöld kérdései:

„Kit bízzak meg a projekttel?”

„A fuvarozásban „jártas” cég vajon megfelelő tapasztalattal rendelkezik-e?”

„Vajon megéri-e mellettük dönteni?”

Nem nagyon engedheti meg magának, hogy saját gépeket vásároljon és több eshetőséget is végiggondolt már. Így maradt a „megbízás” alapján kivitelezett szállítás. Költségkímélő megoldásra vágyik, mindeközben biztonságos és szakszerű fuvarozásra és szállításra.  Jól látjuk?

Amiért a fuvarozásban megéri minket választani

Emelést és szállítást is biztosítunk egy csapásra, darusautókkal!

Míg egy „általános daru” a terhek emelését és kisebb távolságra történő szállítását oldja meg, a darusautó a daruzandó áru nagyobb távolságra juttatását is; melyek akár a 10 tonnás teher emelését és szállítását is megoldják. Az autódaru kölcsönzés „súlyos tehertől” szabadítja meg Önt!

A szűk helyek sem jelentenek gondot a daruzásnál

Nehézségekbe ütközik, ha komolyabb „teherrel” szembesül a munkája során? Különösen, ha szűk térről és helyről van szó? Hisz keskeny, szűk és egyáltalán nincs hely a munkavégzésre.  Belvárosban vagy fedett csarnokokban a daruzás nehezebben kivitelezhető. A Demag AC 60 City csarnokdarunk ezt is megoldja. Magyarország egyetlen (60 tonnás) autódaruja 6 méteres belmagasságban is képes dolgozni. Gépparkunk e példánya számára a szűk terek sem jelentenek gondot.

Nehézgépek időben és épségben a célállomáson

Telephelyváltozás, gépcsere, munkagép-szervizelés, új targonca érkezése?  A nehézgépek egyetlen esetben sem kerülnek A pontból a B-pontba saját maguktól. Ezek szállítatása azonban kényes feladat, hiszen nem kis összegű gépek szállítást kell megoldani, ráadásul időre. Ügyfeleink visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy az általunk szállított nehézgépek esetében gyorsan és könnyen megtaláljuk a megfelelő szállítóeszközt, a megfelelő útvonalat, és a megfelelő bánásmódot, mely a gépek egyedi sajátosságai miatt lehetnek indokoltak.

A munkagépek mozgatása és szállítása körültekintő munkát igényel. Az általunk kivitelezet projektek során pedig mindig elsődleges célunk, hogy a nehézgépszállítás időben és sérülésmentesen valósuljon meg.

Nincs beláthatatlan várakozási idő

Megvan az új irodája, netán a raktára, portaépülete; de nincs, aki leszállítsa a konténert? Mindössze ennyi tarja vissza, hogy végre használatba vegye?

Tudjuk, hogy nincs annál bosszantóbb és kétségbeejtőbb helyzet, mint amikor ajánlatot kérve, hosszan kell várakoznia a válaszadásra. Mindig igyekszünk a lehető leggyorsabban választ adni egy kérdésre, megoldást találni egy szállítási problémára. És mihamarabb kivitelezni a konténerszállítást, a fuvarozást, a nehézgépszállítást.

Érthető, hogy nem könnyű egy rendelést leadni. Egy rossz választás anyagi és időbeli veszteséget, valamint imázs-veszteséget is okozhat Önnek. Tökéletesen tisztában vagyunk mindezekkel. Megbízhatóságunkról, szakszerű szállítási és daruzási szolgáltatásunkról, és korrekt hozzáállásunkról ügyfeleink tesznek tanúbizonyságot. Ezért választanak minket. Válasszon Ön is bennünket!