Károsanyag kibocsátása tilos? Mi találunk megoldást!

Darus autóink, autódaruink, tehergépkocsijaink közül mindig ki tudjuk választani az, amire Önnek szüksége van, és amivel az adott feladat optimálisan és professzionálisan elvégezhető.

Speciális helyzetekre tudjuk ajánlani új elektromos targoncánkat, amely olyan helyszíneken is jól használható szállításhoz, pakoláshoz, ahová mást nem lehet bevetni.

De miért is?

Mert környezetkímélő

Olyan helyeken használható, ahol nem megengedett a károsanyag kibocsátása. Így tökéletesen alkalmazható élelmiszeripari létesítményekben, gyógyszeripari gyártósorok vagy érzékeny elektronikai berendezések közelében – illetve mindenhol, ahol nincs lehetőség a szellőztetésre.

Mert nagyon csendes

Van, amikor nem megengedhető, hogy a pakolás, daruzás, szállítás zajjal járjon. Ilyenkor is professzionális megoldás, hiszen – mivel elektromos – szinte hang nélkül dolgozik.

Mert sokáig bírja

Annak ellenére, hogy utántöltést igényel, meglepően hosszú ideig lehet folyamatosan használni. Akár egész nap bírja, így nagyobb volumenű projektekhez, nagy mennyiségű áru pakolásához is igénybe vehető.

Mert nagy tömeget mozgat

Annak ellenére, hogy mérete kicsi, meglepően nagy súlyt tud emelni. 2,4 méteres villáival akár tíz tonna terhet is képes megemelni.

Természetesen, ahogyan tőlünk azt megszokhatta, szakképzett sofőrt és gépkezelőt biztosítunk. Ha pedig mégis egy kisebb elektromos targoncára, vagy esetleg tológémes elektromos targoncára van szüksége, nálunk olyat is találhat.

Folyamatosan bővülő gépparkunkat itt tekintheti meg>>