Egyre népszerűbbek az irodakonténerek!

Modern világunkban egyre gyakoribb, hogy a cégeknek szüksége van egy kulturált irodahelységre. Ez előfordulhat a gazdasági bármely szegmensében, az építőipartól kezdve az ingatlanközvetítésen át a kiskereskedelemig. Mindenkinek elengedhetetlen egy hely,

  • ahol rendezett körülmények között kitölthet egy számlát
  • ahol le lehet folytatni a különböző megbeszéléseket, tárgyalásokat
  • ahol a munkavállalók nyugodtan ebédelhetnek, kávézhatnak a szünetekben
  • ahol az adminisztratív, könyvelési feladatokat el tudjuk végezni

…és sorolhatnánk.

Irodát bérelni azonban nem mindig egyszerű, elég drága és nem is mindig praktikus – leginkább olyan helyzetekben igaz ez, amikor tevékenységünket nem egy fix helyen végezzük. Ilyen eset például egy rendezvény, nyári tábor vagy akár egy építkezés.

Éppen emiatt egyre többen szakosodtak konténerek bérlésére. Azt látjuk, hogy a kínálat mellett a kereslet is megnőtt a piacon. Az irodakonténer praktikus. Egyrészt több méret közül válogathatunk, másrészt lehetőségünk van csak arra az időszakra bérelni egyet, amikor konkrétan szükségünk van rá.

Telepítésük és szállításuk is viszonylag egyszerűen megoldható – abba az esetben, ha a megfelelő céget találjuk meg a feladatra.

Mit is jelent az, hogy megtaláltuk azt, akire szükségünk van?

  1. Megoldja a fuvarozás, szállítás feladatát.
  2. A helyszínen a helyére tudja tenni a konténert – szűkebb, nehezen hozzáférhető helyen is.
  3. Mindezt egy kézben tartja, tehát nincs szükség arra, hogy összehangoljuk a szállítás és a daruzás, telepítés feladatát.
  4. Szakképzett sofőrök vezetik autóinkat, a darukat pedig szakembereink kezelik.

A Konrád Daru több évtizedes tapasztalatokkal és speciális gépparkkal, illetve professzionális személyzettel megoldja Önnek!

KCR-es teherautóink ideális lehetőséget jelentenek ezekben az esetekben, ugyanis a gépjárműre telepített daruval a platóra emeljük a konténert. Ezután a helyszínre fuvarozzuk, majd ott a kívánt helyre emeljük le azt. Autóinkat szakképzett sofőrök vezetik, a darukat pedig erre szakosodott embereink kezelik.

Ha irodakonténert szállítása a feladat, keressen minket bizalommal!