Kinőtte a helyet? A raktárkonténer jó megoldás lehet

A raktárkonténer ugyanis rendkívül praktikus megoldás jelent.

  • Nem szükséges megvásárolni, ugyanis több méretben is bérelhető. Ez főleg akkor fontos tényező, amikor csak átmeneti időre van szükség új raktárhelyiségre. Ez építkezések esetén például igen gyakori, de szezonális projektek esetén is ez a helyzet. Nyári táborok, koncertek alatt nagyon hasznos, ha van egy jól zárható pakolási felület.
  • Nem kell belevágni építkezésbe. Mindenki tudja, hogy az építkezés nem csak drága, de nagyon összetettet, stresszes feladat. Nincs azonban mindig szükség arra, hogy annak minden költségét és fáradságát felvállalva bevállaljuk. Elég, ha van egy kisebb területünk, ahová egy konténert telepíthetünk, és máris megoldódtak a raktározási gondok.

Raktárkonténer fuvarozása és daruzása

A konténer telepítése egyáltalán nem bonyolult dolog, ha megtaláljuk a megfelelő szakembert. A konténer ugyanis mérete és súlya miatt speciális szállítást igényel. Akkor járunk a legjobban, ha a szállítás és az emelés feladatát egy cégre bízzuk. Így leegyszerűsítjük a szervezést, és egyetlen kézben tudhatjuk a felelősséget is.

Belföldi fuvarozás és daruzás: keressen minket!

Speciális gépparkunk és képzett személyzetünk segítségével ugyanis mind a szállítás, mind az emelés feladatát levesszük a válláról. Darus autóink segítségével a helyszínre szállítjuk, majd a kívánt helyre emeljük Önnek a konténert. Így egyetlen járművet szükséges csak bérelnie ahhoz, hogy a munkálatok nagy részét megoldja. Önnek már csak annyi feladata marad, hogy a kívánt árukészlettel vagy termékkel telepakolja új raktárját, és kihasználja az új felület minden előnyét.

Mind a daruzásban, mind a fuvarozásban több évtizedes tapasztalatunk és többszáz referenciánk van. Keressen minket, és megtaláljuk az Önnek mind árban, mind igényeiben legmegfelelőbb gépkocsit.