Nagyméretű konténer daruzása és szállítása!

Egyre több megkeresést kaptunk az elmúlt időszakban, hogy végezzük el nagyméretű konténerek helyszínre szállítását a daruzási munkálatokkal együtt. Ez eddig nem kis kihívást és alapos szervezést igényelt, hiszen ehhez két gépjárműre is szükség volt. A fuvarozáshoz nyerges kamiont, a daruzáshoz pedig darus autót használtunk. Ez viszont megrendelőink pénztárcáját is megterhelte.

Mind cégünknek, mind Önöknek is sikerül leegyszerűsítenünk, költséghatékonnyá tennünk a munkálatot így, hogy gépparkunkat kibővítettük a daruval is felszerelt nyerges vontatóval.

A nagyméretű konténerek nagy népszerűségnek örvendenek. Sok cégnek van szüksége ugyanis átmeneti időre lakó-, szaniter- vagy raktárkonténerre. Mivel a piacon sokan szakosodtak ezeknek a kiadására, ezért nincs szükség vásárlásra: elég meghatározott időre kibérelni. Mivel pedig különféle méretben elérhetők, többféle igény szerint, így nagy a választék a piacon.

Szállításuk és daruzásuk azonban tényleg nem egyszerű, mi viszont ezentúl új gépjárművünkkel megoldjuk Önnek!

  • Költséghatékony módon a helyszínre fuvarozzuk és ott a helyére is emeljük.
  • A nyerges vontató szűkebb helyeken is jól mozog, mert a pótkocsi egytengelyes, és kormányozható a tengely is.
  • Ha a konténert távolabbi, nehezen elérhető helyre kell letenni, azt is elvégezzük: egy negyvenlábas, üres konténert akár tíz méteres távolságra is le tudunk emelni.

Ha tehát nagyméretű konténer daruzása és szállítása a feladat, keressen minket, megoldjuk!