Napelem-rendszerek, klímák, víztartályok szállítása és daruzása!

Életünket kényelmesebbé és élvezhetőbbé teszik olyan szerkezetek, amelyek még néhány évvel ezelőtt is luxusnak számítottak. A légkondicionáló rendszerek, víztartályok vagy napelem-rendszerek mind-mind olyan kiegészítései otthonunknak, ami már nagyon sokunk számára elérhetővé vált.

Látható, hogy a 21. században a daruzás és a szállítás már nem csak az építőanyagok fuvarozásáról és emeléséről szól. Modern életvitelünknek szerves részét képezik a komfortunkat és a fenntartható környezetet támogató megoldások. Ezek mind-mind olyan befektetések, amik nem csak kényelmesebbé teszik életünket, de hosszabb távon energiát, így pénzt is spórolhatunk.

Ezeknek a rendszereknek a telepítése sajnos új épületek esetén is problémás lehet.  A nagy magasság vagy a rossz megközelítés ugyanis mind-mind olyan akadályok, amik fejtörést okoznak a kivitelezőknek. Régebben használatba vett épületek esetén azonban még nagyobb kihívást jelenthetnek: a telepített fák, növények, kerítés, szűk bejáratok nehezítik a szállítást és emelést is.

Erre kínálunk megoldást Önnek!

Speciális daruskocsi-flottánkkal mi sok mindenre vagyunk készülve. Nem csak a belföldi fuvarozást, de daruzást, emelést is megoldjuk! Mit tudunk garantálni abban az esetben, ha megkeres minket a feladattal?

  • A gépeket, berendezéseket biztonságosan tudjuk a célterületre szállítani. Fuvarozás közben nem fogja ingóságait kár érni: erre jól képzett csapatunk és több száz referenciánk a garancia.
  • Gépparkunkat olyan daruskocsikkal is kiegészítettük, amelynél négyből három tengely kormányzott. Így a szűk fordulóívek sem jelentenek akadályt: nem fogjuk tönkretenni a kertet vagy kidönteni a kerítést munka közben.
  • Daruzáskor a több helyen megtörhető darugém előnyeit használhatjuk ki. Így a fákat és a felsővezetékeket megkerülve képesek vagyunk eljuttatni az árut a célterületre.

KCR-es darusautóink nem kevés pénzt takaríthatnak meg Önnek, mert nem szükséges szállítójárművet és autódarut is rendelnie a feladat elvégzéséhez. Keressen minket bizalommal!