Szállítás és Fuvarozás Budapesten : 2576560

Fuvarozás Raktárkonténerek szállítása mobilisan

Budapesti fuvarozás szolgáltatásunkról bővebben

2015. július 31., péntek 11:46

Gyorsan és viszonylag jó áron kapható irodára vagy raktárra van szüksége? Ezért már egy ideje szemez az iroda-és raktárkonténerek eshetőségével?  Hisz a klímaberendezéstől a redőnyökön át, a fűtőtestekig számos elemmel szerelhetőek fel. Azonban az iroda-és raktárkonténerek nem fognak maguktól egyik pontról a másikra vándorolni. Konténer-szállításra lesz szüksége. Na de mégis hogyan? 

Sok a tárolnivaló, de nem szeretné magától nagy távolságra tudni a tárolt termékeket, kerti gépeket, szerszámokat. A telephelyen kellene egy irodahelyiséget gyorsan felhúzni, ezért összeépíthető konténerépületekben gondolkodik?  Netán portaépületnek és őrhelyiségnek szeretné a konténert használni?

Hisz gyorsan kivitelezhető a felállításuk, és helyrerakodásuk. Nem kell egy épületet felhúzni hozzá.

És viszonylag előnyös árral rendelkeznek.

 

Az irodakonténerek valamint raktárkonténerek tetszőlegesen egymás mellé és egymásra helyezhetőek. A színük, valamint belső elrendezésük is tetszés szerint választható.  Akár a telephelyén ideiglenes felszereléseként különálló egységekként is felállíthatóak.

 

Azonban van egy kis bökkenő?

A konténereket már megvásárolta, de nincs, aki a helyére szállítsa? A konténerek nem lapraszerelt konténerek, így darus kocsira volna szüksége?

Vagy már egy ideje a telephelyen vannak, de nem tudja, hogyan szállítsa a telephely egyik végéből a másikba? Ráadásul rakottan szeretné szállítani? Ne kelljen ki- és behurcolkodással foglalkozni?

Csak semmi macera.

Úgy döntött felújítja üzemét, vagy hivatalát és irodakonténerrel bővítené azt, a konténerek szállításának gyors és kényelmes megvalósítása a gólyadarus autókkal a legkézenfekvőbb. Cégünk darus autóinak platói például úgy vannak kialakítva, hogy kiválóan alkalmasak 20-40 lábas konténerek szállítására is.

 

Konténerszállítás – A-tól Z-ig

A konténerszállítás gyakorlatban gyorsan kivitelezhető, mivel a konténereket az autókra szerelt darukkal emelik meg, azt autóra rakva a kívánt célállomásra szállítják.

Ha már megvan az új irodája és raktára, gondoljon azok szállítására is! Hisz enélkül egy jó darabig nem fogja tudni használatba venni őket.

Megjelent: 1038 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 22., csütörtök 10:33