Fuvarozás Blog

A jelenlegi energiaárak miatt a napelemek telepítése hasznos befektetésnek tűnik. Nem csak a családi házak tetején látni egyre gyakrabban napelemet, de sok ipari és kereskedelmi létesítmény is ehhez az alternatív energiaforráshoz nyúl. Utóbbiak esetén azonban erősebb teljesítményű kiserőművekre van szükség. Ezek alapanyagainak célba juttatása viszont igazi logisztikai kihívást jelenthet.

Cégünk a belföldi fuvarozás és szállítási feladatok megoldása mellett egyéb területeken is segítséget tud nyújtani. A daruzás, pakolás, emelés kihívásaira is figyelve folyamatosan bővítjük gépparkunkat.

Irodakonténer bérlése esetén nemcsak a telepítés, de a szállítás feladata is kihívást jelent. Ne főjön a feje miatta! Speciális darus autóinkkal mind a kettőt megoldjuk Önnek!

Sok kereskedővel előfordul, hogy a cég fejlődése, az árukészlet növekedése közben egyszer csak azzal szembesül, hogy kinőtte a raktárát. Ilyenkor nagyon sokan döntenek úgy, hogy nem hozzáépítenek a már meglévő épülethez, hanem speciális konténert bérelnek.

Ha negyvenlábas konténer szállítását és daruzását kell megoldani, az bizony nem kis feladat! Megrendelőink igényeit figyelembe véve szereztük be új gépkocsinkat.

Cégünk az elmúlt évtizedek alatt nagy rutint szerzett a belföldi fuvarozás területén. Mind a szállítás, mind a daruzás feladatait meg tudjuk oldani speciális gépparkunk és képzett személyzetünk segítségével.

Több évtizede belföldi fuvarozással foglalkozó cégként természetesen a fuvarozó cég mellett tesszük le a voksunkat. Olvassa el írásunkat arról, miért gondoljuk így!

Közhely, de igaz: az építkezés stresszel jár. A telekvásárlás, terveztetés fázisai után elindul a kivitelezés hosszú és bonyolult folyamata. Akár építtetőt fogad, akár saját magának húzza fel a házat, az áruszállítás, lepakolás fontos része lesz. Ebben tudunk Önnek segíteni darus autóinkkal.

Akár gigaprojectről van szó, akár például mélygarázsba rakodásról, egy dolog biztos: a megfelelő munkagép megtalálása a siker kulcsa. Éppen ezért tudjuk ajánlani óriás méretű KCR darunk mellett új szerzeményünket, a kicsi és mozgékony tológémes homlokrakodót!

Ahogy sokszor szoktuk mondani: a gólyadaru a mindennapok hőse. Az a kis szorgos hangya, aki nélkül nincsen építkezés, aki segít nekünk, ha valami nehezet kell szállítani és emelni is. Cégünk gépparkja idén azonban valóban olyan gólyadaruval bővült, amit csak a legmerészebb álmainkban tudunk elképzelni.

A daruk világában mindenkit a daruvilág óriásai nyűgöznek le. A tudományos csatornákon bemutatott gigagépek valóban elképesztő dolgokra képesek. Mi most mégis a hétköznapok szorgos „kis” hangyáiról, a méltán népszerű gólyadarukról szeretnénk mondani néhány szót.

Manapság már természetesnek tűnik számunkra, hogy ha valami igazán nehezet kell mozgatni, rendelkezésünkre állnak különböző technológiák. Ez azonban nem mindig volt így. Nem is szoktunk belegondolni, hogy az emberiség történelmének nagy részében az emelést bizony izomerővel oldották meg.

Könnyű belefutni abba a problémába, hogy az általunk megrendelt áruszállító kamion abba a súly- vagy méret-tartományba esik, amikor már nehéz, vagy egyenesen lehetetlen a számára területfoglalási vagy behajtási engedélyt szerezni bizonyos helyekre. Ha esetleg mégis megkapjuk, akkor pedig szinte megoldhatatlan feladat az árupakolás a szűk vagy túl forgalmas utca miatt. Erre tudunk megoldást kínálni Önnek!

Ha úttesten, vagy közvetlenül mellette történnek a munkálatok, az mind az autósokra, mind a munkásokra veszélyt jelenthet. Ilyenkor a legbiztonságosabb megoldást azok a beton terelőelemek adják, amik segítségével markánsan el lehet választani a munkaterületet a közlekedésre alkalmas területtől. Így elkerülhetőek a balesetek mind a két oldalról. Darus autóinkkal és képzett szakembereink segítségével akár napi ezer folyóméter kiszállítását és daruzását vállaljuk!

Mosdóhelyiségre igazából mindenhol szükség van. Akár építkezés, akár egy rendezvény, akár egy nyári tábor a helyszín, mosdó nélkül a komfortérzet elillan. A mozgatható mobil WC-k átmenetileg megoldást jelenthetnek, de az igazi profizmus abból látszik, hogy ezen a területen is merünk újítani!

A raktározás olyan feladat, amit általában nem tudunk megkerülni. Értékeinket, árukészletünket szakszerű módon, biztonságosan tárolni azonban nem is olyan egyszerű. Előfordulhat az is, hogy egyik évről a másikra kinőjük az irodát, az üzlethelyiséget vagy a házat. Ilyenkor érdemes elgondolkodni raktár konténer bérlésén vagy vásárlásán.

Manapság azt látjuk, hogy egyre népszerűbbek az irodakonténerek Magyarországon is. Ez bizony nem véletlen. Irodát bérelni ugyanis egyáltalán nem olcsó mulatság. Emellett nem könnyű olyan helyiséget találni, ami ideális helyszínen található a vállalkozás számára. Még jobban bonyolítja a helyzetet, ha cégünk telephelyén lenne szükség egy jó kialakítású irodahelyiségre, de a telep fekvése, elhelyezkedése miatt nincs lehetőség azt épületben kialakítani.

„Új telephelyre költözünk”- írták meg a legfrissebb híreket a honlapon és a hírlevelekben. Egy papírmunkában elhavazódó adminisztratív cég esetében ez nem is jelent túl nagy problémát  a költözést illetően.

De nem úgy, mint Önnek. Akinek egy egész gyártósort kell odébb költöztetnie. Hogyan oldja meg a leggördülékenyebben?

Amennyiben könnyűszerkezetes raktárkonténert szállít, a lapra szerlehető kivitelének köszönhetően egyszerű és gyors mozgatásra és szállításra számíthat. De mi a helyzet akkor, ha nehézszerkezetű, akár 4500 kg-ot is nyomó raktárkonténer szállítását kellene megoldania? Ezen segít raktár konténer szállítás szolgáltatásunk, mely gólyadarus autóinkkal valósítunk meg.

Értékes termékek, gépek és nagyszabású projektek esetében a szállítás kérdését sosem szabad félvállról venni. „Ezért jó lenne tesztelni a fuvarozási céget, több információt megtudni róluk anélkül, hogy a saját bőrünkön tapasztalnánk meg a következményeket.” Mi ebben segítünk Önnek. Ismerje meg a szolgáltatásunkról, az eddigi megbízóink véleménye és visszajelzése alapján összeállított vitathatatlan tényeket és előnyöket!

Fuvar kellene - szól a hirtelen felkiáltás. Ráadásul igencsak nehéz súlyok szállítását kellene megoldani. Vajon milyen problémákkal számolhat Ön, ha csak az árat figyeli a beérkező árajánlatok tekintetében?

Egy személygépkocsi, vagy cége Transit-ja biztos számos élethelyzetben; nap, mint nap helytáll. Kisebb, nagyobb terhek elszállítását is megoldhatja velük. Azonban az igazán súlyos terhek szállásánál esélye sincs, hogy helytálljanak. Mi ilyenkor a megoldás?

Keskeny, szűk, nincs hely, „hogyan oldjuk meg”. Ön is ezekkel a szavakkal írná le a szűkebb helyeken való munkavégzés nehézségeit? Különösen belvárosban, vagy egy fedett csarnokban találkozhat a daruzási munkák nehezebb kivitelezésével. A Demag AC 60 City csarnokdaru azonban nem ijed meg a szűk, keskeny vagy rövid kifejezésektől. Magyarország egyetlen (60 tonnás) autódaruja - mely 6 méteres belmagasságban is képes dolgozni - megoldja ezt is.

A daruk a terhek emelését és kisebb távolságra történő szállítását oldják meg. De mi a helyzet, ha nem csak a daruzási feladatokat szeretné kipipálni, de arra is szüksége van, hogy a daruzandó árut nagyobb távolságra is eljuttassa? Erre találták ki a darusautókat. Akár 10 tonnás teher emelését és szállítását is megoldja 2 in 1-ben a SCANIA 8x4 darusautó, mely gépparkunk részét képezi.