Szállítás és Fuvarozás Budapesten : 2576560

Fuvarozás Nagyméretű konténer daruzása és szállítása!

Budapesti fuvarozás szolgáltatásunkról bővebben

2021. május 22., szombat 11:29

Ha negyvenlábas konténer szállítását és daruzását kell megoldani, az bizony nem kis feladat! Megrendelőink igényeit figyelembe véve szereztük be új gépkocsinkat.

Egyre több megkeresést kaptunk az elmúlt időszakban, hogy végezzük el nagyméretű konténerek helyszínre szállítását a daruzási munkálatokkal együtt. Ez eddig nem kis kihívást és alapos szervezést igényelt, hiszen ehhez két gépjárműre is szükség volt. A fuvarozáshoz nyerges kamiont, a daruzáshoz pedig darus autót használtunk. Ez viszont megrendelőink pénztárcáját is megterhelte.

Mind cégünknek, mind Önöknek is sikerül leegyszerűsítenünk, költséghatékonnyá tennünk a munkálatot így, hogy gépparkunkat kibővítettük a daruval is felszerelt nyerges vontatóval.

A nagyméretű konténerek nagy népszerűségnek örvendenek. Sok cégnek van szüksége ugyanis átmeneti időre lakó-, szaniter- vagy raktárkonténerre. Mivel a piacon sokan szakosodtak ezeknek a kiadására, ezért nincs szükség vásárlásra: elég meghatározott időre kibérelni. Mivel pedig különféle méretben elérhetők, többféle igény szerint, így nagy a választék a piacon.

Szállításuk és daruzásuk azonban tényleg nem egyszerű, mi viszont ezentúl új gépjárművünkkel megoldjuk Önnek!

  • Költséghatékony módon a helyszínre fuvarozzuk és ott a helyére is emeljük.
  • A nyerges vontató szűkebb helyeken is jól mozog, mert a pótkocsi egytengelyes, és kormányozható a tengely is.
  • Ha a konténert távolabbi, nehezen elérhető helyre kell letenni, azt is elvégezzük: egy negyvenlábas, üres konténert akár tíz méteres távolságra is le tudunk emelni.

Ha tehát nagyméretű konténer daruzása és szállítása a feladat, keressen minket, megoldjuk!

Megjelent: 601 alkalommal