Szállítás és Fuvarozás Budapesten : 2576560

Fuvarozás Raktár konténer szállítás a nehézszerkezetű konténerek szállítására

Budapesti fuvarozás szolgáltatásunkról bővebben

2016. április 01., péntek 08:36

Amennyiben könnyűszerkezetes raktárkonténert szállít, a lapra szerlehető kivitelének köszönhetően egyszerű és gyors mozgatásra és szállításra számíthat. De mi a helyzet akkor, ha nehézszerkezetű, akár 4500 kg-ot is nyomó raktárkonténer szállítását kellene megoldania? Ezen segít raktár konténer szállítás szolgáltatásunk, mely gólyadarus autóinkkal valósítunk meg.

 

Biztonságos, de egyben egészen különböző helyszíneken felállítható raktározási lehetőséget keres?  Tökéletes megoldás lehet a raktár konténer vásárlása vagy bérlése.

Hiszen „mobilis” raktárt kínál, és biztonságos raktározást jelent. Némelyikük szigetelhető akár belülről, kívülről is. Erősített, strapabíró padlózattal raktárként de portafülkeként is funkcionálhat telephelyén.  

Elölről de akár oldalról is targoncázhatóak. A kiépített világítás, a normál vagy ipari konnektorok pedig adottak.

Ha könnyűszerkezetű raktárkonténert vásárolt, vagy már birtokol; szállításuk egyszerű lehet. Azonban, ha hagyományos raktárkonténerei vannak, a szállításukat és emelésüket minden esetben meg kell oldani.

 

A nehézszerkezetű raktárkonténerek egy másik helyszínre történő áthelyezése fejtörést okozhat Önnek.

Hagyományosabb acél raktárkonténerek esetében a szállítás és az emelés külön feladatot kíván meg. Kivitelezésük azonban csakis szakszerű módon valósulhat meg, hiszen egy kisebb hiba is nagyobb kárt tehet  a konténerben.

 

Mivel szállítsa és mozgassa a raktárkonténert?

Mivel akár 4500 kg-ot is nyomhatnak, kizárólag daruval mozgathatóak. De hogyan fognak a helyszínre jutni?  

A két feladat egy ízben történő megoldását végzi el a gólyadarus autó. Platói úgy vannak kialakítva, hogy alkalmasak 20-40 lábas konténerek szállítására is. A gólyadarus autó a raktár konténer szállítás és emelés komplex kivitelezésére alkalmas.  

Az autóra szerelt daruval az emelés majd a szállítás is könnyen megoldható. Ismerje meg gólyadarus autóinkat Géppark aloldalunkon!

Megjelent: 1238 alkalommal Utoljára frissítve: 2022. november 19., szombat 11:47